SBH Costa Calma Palace Afbeelding SBH Costa Calma Palace
SBH Costa Calma Palace ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Costa Calma

SBH Costa Calma Palace

****


Ligging


Rustig gelegen maar met de allerbeste strandligging van Costa Calma en directe toegang tot het kilometerslange, langzaam in zee aflopende zandstrand.


Faciliteiten


Volledig airconditioned, elegant tophotel midden in een verzorgde tuin die tot het strand doorloopt en met een droomachtig zwembadcomplex met twee zwembaden en geintegreerde jacuzzi. Vanaf de omliggende zonneterrassen met vele rustige plekjes heeft u een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Hoge palmen, een pool-/snackbar met zonneterras en uitzicht op zee maken het tot een perfect vakantieparadijs. Ligbedden en parasols zijn inclusief, handdoeken tegen borg en wissel tegen betaling. Imposante lobby met receptie, lobbybar met panoramisch uitzicht, internethoek en WiFi (tegen betaling), restaurant met terras, bars, boetiek en winkels. Spaanse categorie: 4 sterren, 370 kamers, 8 etages, panoramaliften.


Verzorging


Bij halfpension: ontbijt met sekt en volkoren producten, s avonds een uitgebreid dinerbuffet met showcooking, regelmatig thema-avonden. Bij volpension is er een lunchbuffet of een maaltijd in de snackbar. Water, frisdrank, bier en diverse wijnen bij de maaltijden inclusief. Gepaste kleding in het restaurant is gewenst (lange broek voor de heren).


Sport & Fitness


Goed ingerichte fitnessruimte met cardio- en krachttoestellen. Reuzenschaak inclusief, tennis, paddletennis en 9-holes golfbaan met 2 putting-greens om te oefenen. Aan het strand surfen en duiken bij lokale aanbieders. Alles tegen betaling.


Entertainment


Regelmatig s avonds livemuziek, dans en shows.


U verblijft


Smaakvol en elegant ingerichte kamers (ca. 35m2, 4e etage, 1-2 pers.) met airco, plafondventilator, telefoon, sat.-tv, huurkluisje, minibar, badkamer, wc, fohn en balkon aan de zeezijde, naar keuze kamers op de 1e, 2e, 5e en 6e etage met zeezicht. Comfortkamers (2 pers.) met de beste ligging op de 3e en 7e etage met zeezicht. Juniorsuites (ca. 50m2), parterre, 2-3 pers.) met optisch afgescheiden slaapgedeelte (slaapmogelijkheid 3e persoon), badjassen en terras aan de zeezijde.


Wellness


Ruim opgezet Thalossocenter met zeewaterbinnenbad, warmwaterpool met hydromassage en massagestralen, Finse sauna, Turks stoombad en relaxzones, allen inbegrepen. Cosmetica en massages zoals Ayurveda en vitaal, Thalasso-zeewaterbaden, peelings en mani-/pedicure tegen betaling.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


SBH Costa Calma Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail