Fuerteventura Playa Hotel Afbeelding Fuerteventura Playa Hotel
Fuerteventura Playa Hotel ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Costa Calma

Fuerteventura Playa Hotel

****


De ligging


SBH Fuerteventura Playa ligt direct aan het strand en op ongeveer 300 m van het centrum van Costa Calma. Op circa 300 m treft u een zandstrand en in de directe omgeving vindt u tal van winkels, restaurants en bars. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 50 m.


Faciliteiten van het hotel


SBH Fuerteventura Playa telt 300 kamers verdeeld over 1 gebouw met 3 verdiepingen. In de lobby met zitjes vindt u de receptie die 24 uur per dag voor u klaar staat. In het restaurant worden heerlijke gerechten in buffetvorm geserveerd en voor uw drankjes kunt u terecht bij een van de 2 bars.


In de prachtige tuin vindt u het zoutwaterzwembad en een apart kinderbad (zoutwater), omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Verder biedt SBH Fuerteventura Playa u een doktersservice, een internethoek, een wasservice, een babysitservice (op aanvraag) en een winkeltje (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub.


Uw hotelkamer


Uw standaardkamer in SBH Fuerteventura Playa is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, huurkluisje, minibar (op aanvraag en tegen betaling), telefoon, radio, koelkastje, gratis wifi en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er familiekamers.


Sport & Ontspanning


SBH Fuerteventura Playa biedt u tal van activiteiten, zoals een kleine fitnessruimte, basketbal, tennis, volleybal, tafeltennis en voetbal. Biljart en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Er wordt een beperkt animatieprogramma aangeboden.


Verzorging Zomer 2017


U verblijft in SBH Fuerteventura Playa op basis van All Inclusive: Ontbijt (08.00-10.30), lunch (12.45-15.15) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-16.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.30 tot 23.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 23.00 uur.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Fuerteventura Playa Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail