Esmeralda Maris Afbeelding Esmeralda Maris
Esmeralda Maris ***
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Costa Calma

Esmeralda Maris

***


Ligging:


Esmeralda Maris ligt op ongeveer 400 meter van het strand en op circa 1 kilometer van het centrum van Costa Calma. Op loopafstand vindt u een aantal restaurants en winkels.


Faciliteiten:


Esmeralda Maris telt 82 appartementen verdeeld over diverse gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. U treft er een lobby met zitjes en een receptie. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten. Tevens is er een bar waar u een drankje of een snack kunt bestellen. Buiten vindt u een verkoelend zwembad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Tevens biedt Esmeralda Maris u een wasservice, een minisupermarkt en een doktersservice (alle tegen betaling). In de lobby kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Mocht u een auto huren dan kunt u deze gratis parkeren op het openbare parkeerterrein.


Uw studio/appartement:


Uw studio (1-2 personen) in Esmeralda Maris is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, een huurkluisje en een kitchenette met koelkast, waterkoker, een kookplaat en een magnetron. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en fohn. Een balkon of terras met zitje. De 2-kamerappartementen (min. 1 pers. en max. 3 volw. + 1 kind) beschikken over de zelfde faciliteiten als de studio, echter met een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer. Tegen een toeslag kunt u een 2-kamerappartement met zeezicht boeken (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind). Tevens zijn er 3-kamerappartementen met zeezicht (min. 2 pers. en max. 5 volw. + 1 kind), deze beschikken over de zelfde faciliteiten als de 2-kamerappartementen, echter met een extra slaapkamer. De voordeel 2-kamerappartementen (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind) zijn gelijk aan de standaard 2-kamerappartementen, echter scherper in prijs. De voordeelappartementen hebben als standaard verzorging Halfpension.


Sport & Ontspanning:


Tijdens uw verblijf kunt u tegen betaling gebruikmaken van diverse watersporten aan het strand en genieten van een massage of schoonheidsbehandeling in het Spa Center. U kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte.


Verzorging Winter:


U verblijft in Esmeralda Maris op basis van Logies. Tegen een toeslag kunt u Ontbijt of Halfpension boeken.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Esmeralda Maris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail