Bahia Calma Afbeelding Bahia Calma
Bahia Calma
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Costa Calma

Bahia Calma


Ligging: Tegen een heuvel, tot het strand zijn het (afhankelijk van de accommodatie) ongeveer 100 tot 300 meter en het centrum van Costa Calma ligt op ongeveer 1000 meter.

Faciliteiten:

Het complex beschikt over 3 verschillende woongedeelten met 91 appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen. De wooneenheden zijn gevestigd in gebouwen met een fantastievolle architectuur en worden omgeven door een verzorgde tuin. Er is een centrale receptie met internetterminal. Verder zijn er 2 zwembaden met zoutwater (1 verwarmd), zonneterrassen met ligstoelen, schaduw gevende palmen en een bar aan het zwembad.

Bungalowkamer voor 2-3 personen:

Woonkamer met slaapgelegenheid, complete kitchenette (gerenoveerd) en aparte slaapkamer, badkamer, haardroger, balkon of terras, telefoon, sat-tv en huurkluis (BNG). Ook als 55+ kamer (BUZ) te boeken.

Economy-appartementen voor 2-3 personen:

In het woongedeelte ?Casa Catalina (3 verdiepingen, 30 wooneenheden). De appartementen zijn iets kleiner en eenvoudiger uitgerust (APY). Schoonmaak (behalve het keukengedeelte) 5x, verschoning van de handdoeken 3x en verschoning van het beddengoed 1x per week.

Maaltijden:

Self-catering (overnachting).

Opmerkingen:

Badhanddoeken verkrijgbaar bij de receptie (tegen betaling).





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Bahia Calma 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail