Allsun Hotel Barlovento Afbeelding Allsun Hotel Barlovento
Allsun Hotel Barlovento ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Costa Calma

Allsun Hotel Barlovento

****



De ligging




In een prachtige omgeving, direct aan een mooie baai met zandstrand (er liggen grote en kleine kiezelstenen langs de waterlijn). Slechts enkele minuten lopen van het prachtige, kilometerslange, geleidelijk in zee aflopende zandstrand van Costa Calma. In het gezellige centrum vindt u bars, restaurants, winkels en een supermarkt. Bushalte op ca. 200 m afstand.




Faciliteiten van het hotel




Het grote zwembadcomplex met fascinerende waterval bestaat uit drie aparte baden met whirlpool. Groot zonne- en zitterras, met rustige hoekjes om te ontspannen. Ligbedden en parasols zijn incl., badlakens tegen borg.




Populaire ontmoetingsplek is de direct boven het strand gelegen, gezellige pool-/snackbar met gezellige zitjes en een tegen de wind beschermd buitenterras. Hier is, op verzoek, het ontbijt voor uitslapers en zijn er tussen de middag, als alternatief voor het restaurant, salade en kleine gerechten te krijgen. In het gebouw lichte lobby met receptie en zitje.




Het clubhotel biedt zijn gasten verder een restaurant met zitjes en internethoek. In de chique, overdekte plaza met zitterras en het grote showpodium voor de avondvoorstellingen. Kapper, bar en pianobar horen tot de mooie Plazapromenade. Verder vindt u er een modern Spa- en Ffitnesscenter (ca. 600m2). Spaanse cat.: 3 sleutels.




Uw hotelkamer




In smaakvol en sfeervol ingerichte appartementen; type B (ca. 35 m2) 2-kamerappartementen: woon-/slaapkamer (zit-/slaapbank voor 1 persoon), aparte slaapkamer, telefoon, sat-tv met muziekkanaal, koelkast en huurkluisje.




De fraaie badkamers hebben een ruime douche/wc, panoramaspiegel en haardroger, verder een gemeubileerd balkon of terras, naar keuze met zijzeezicht. De bungalows type B (37 m2) zijn rijtjesbungalows op de begane grond, hebben dezelfde faciliteiten als de appartementen maar beschikken over een mooi, groot terras met ligbedden. Maximum bezetting: 2 volwassenen + 1 kind of 3 volwassenen.




Verzorging




In de ochtend is er een ontbijtbuffet, tussen de middag en s avonds geniet u in het restaurant van gevarieerde buffetten met koude en warme gerechten. Bij de maaltijden zijn diverse wijnen, bier, water en frisdranken inbegrepen. In de namiddag is er koffie, thee, koekjes en/of cake, ijsjes voor de kinderen van 15.00-17.00 uur. Alle lokale alcoholische (vanaf 18 jaar) en niet-alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur.




Sport & Spel




Minigolf, tafeltennis en 1x per week proefduik in het zwembad. Beachvolleybal, voetbal en waterpolo. Bingo, darts, boccia en gezelschapsspelletjes. Wedstrijden en toernooien bij het zwembad en aan het strand. Thema- en belevenisdagen.




Fitness & Wellness




Zeer goed ingericht fitnesscentrum (ca. 600 m2) met grote trainingsruimte (110 m2) met cardio- en krachttoestellen.




Goed om te weten




In de alltours-clubaccommodaties wordt overwegend Duits gesproken.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Allsun Hotel Barlovento 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail