Surfing Colors Afbeelding Surfing Colors
Surfing Colors ***
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Corralejo

Surfing Colors

***


Surfing Colors


Surfing Colors is speciaal voor u opgenomen en geschikt voor allerlei doelgroepen, maar surfers zullen zich hier helemaal uitstekend kunnen vermaken. Zo is het strand op zeer korte loopafstand en surflessen en de verhuur van surfplanken zijn bij de receptie bij te boeken. De kleurrijke appartementen zijn netjes ingericht en de goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat u hier een plezierige vakantie zal gaan beleven.


Voor de kinderen


babybedje, babybad en kinderstoelen aanwezig


Verzorging


logies en logies en ontbijt


Ligging


in centrum en in levendige omgeving en strand op ca. 50 m


Faciliteiten


gratis WiFi in openbare ruimte


Overige informatie


officiele classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en totaal aantal kamers/ appartementen: 124


USPs


Ideaal voor surfers, Het Bristol-strand op slechts 50m, Kleurrijke appartementen in stijl, Heerlijke hapjes bij het ontbijt, Goede prijs-kwaliteit verhouding, Surfers voelen zich hier thuis! en In het centrum van Corralejo


Zwembaden


buitenbad, ligbedden en zonneterras


Sport & Activiteiten - Tegen betaling


fitnessfaciliteiten






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Surfing Colors 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail