Corralejo Beach Hotel Afbeelding Corralejo Beach Hotel
Corralejo Beach Hotel ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Corralejo

Corralejo Beach Hotel

****

Aparthotel Corralejo Beach is een 4-sterren aparthotel in het centrum van Corralejo. Hierdoor bevinden het sfeervolle centrum, het mooie strand en de gezellige haven zich in de directe omgeving van het aparthotel. Maar ook binnen het complex is het heerlijk vertoeven; op het terras bij het zwembad vindt u het restaurant waar u de echte Canarische keuken kunt proeven.

Faciliteiten

Het complex bestaat uit een hoofd- en bijgebouw. Het beschikt over een centrale lobby met receptie, tv-ruimte, internetruimte en 2 liften. Verder vindt u er een poolbar en cafe. Het hotel beschikt tevens over een buffetrestaurant en snackbar met a la carte mogelijkheden. Het zwembad met zonneterras met ligbedden en parasols. Voor de kinderen is er een apart kinderbad.

Sport & Ontspanning

Het hotel biedt verschillende mogelijkheden voor een actieve vakantiebesteding. Zo kunt u biljarten (tegen betaling) en fietsen huren. Vervolgens kunt u ontspannen in het solarium of tegen betaling genieten van een massage.

Ligging

Aparthotel Corralejo Beach is gelegen op het noordelijke deel van Fuerteventura aan de boulevard. Vanaf hier kunt u de prachtige kustlijn van dit deel van Fuerteventura aanschouwen. Op ca. 80 m afstand bevindt zich een zandstrand, Beach Hoplaco.

Verzorging

(Junior) suites: ontbijt, halfpension. Appartementen: logies, ontbijt, halfpension. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Corralejo Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail