Caleta Playa Afbeelding Caleta Playa
Caleta Playa **
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Corralejo

Caleta Playa

**

Caleta Playa

Deze charmante appartementen liggen aan zee, op slechts 200 meter van het stadscentrum, en bieden een directe toegang tot het strand van Corralejo. De appartementen van Caleta Playa beschikken over een buitenzwembad, een restaurant en een snackbar bij het zwembad.

De Caleta Playa appartementen hebben een ruim zonneterras en zijn omgeven door planten en palmbomen. Elk appartement heeft een praktische inrichting en biedt uitzicht op de zee of het zwembad.

Alle Caleta Playa appartementen bieden een woon- en eetgedeelte met een slaapbank, kluis en televisie. De kitchenette is uitgerust met een waterkoker, magnetron en koelkast.

Het personeel van de receptie geeft u graag informatie over Corralejo en wat er nog meer in Fuerteventura te beleven valt. Binnen 5 minuten lopen vindt u al verschillende bars, restaurants en winkels, terwijl de haven van Corralejo op 800 meter afstand ligt.

Buiten

  • Tuin, Terras, Zonneterras, Buitenzwembad (hele jaar)

Activiteiten

  • Solarium, Biljart

Eten & Drinken

  • Restaurant, Restaurant (a la carte) , Snackbar

Internet

  • Er is geen internet beschikbaar.

Parkeren

  • Er is geen parkeergelegenheid.

Diensten

  • Excursiebalie

Algemeen

  • Rookvrije kamers, Familiekamers, Kluisje

Gesproken talen

  • Spaans, Engels, Duits





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.
Klik voor de prijzen


Caleta Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail