Bahia de Lobos Afbeelding Bahia de Lobos
Bahia de Lobos ****
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Corralejo

Bahia de Lobos

****


De ligging


Dit hotel ligt in Corralejo, op 2,2 km van Playa Las Agujas en op 4,6 km van Parque Natural de las Dunas de Corralejo. Ook Strand Corralejo en Plaza Nuestra Senora del Carmen liggen binnen 20 km afstand.


Faciliteiten van het hotel


Dit hotel heeft niet alleen een restaurant, maar ook een buitenzwembad en een fitnessruimte. WiFi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Je vindt er ook een bar/lounge, een poolbar en een outdoor tennisbaan.


Uw hotelkamer


De 288 kamers beschikken naast gemakken als een slaapbank en een koelkast over gratis WiFi en een televisie met satellietzenders. Een ingericht balkon, een douche en een telefoon zijn enkele van de overige voorzieningen.


Niet inbegrepen


Geimporteerde en/of luxe dranken, luchthaven transfers, activiteiten en diensten door onafhankelijke operatoren. Offsite tours, Vervoer naar off-site, fooien


Gezinsvriendelijke voorzieningen


Familiehotel, buitenzwembad, kinderzwembad, gratis WiFi, outdoor tennisbaan, kinderclub, speeltuin op locatie, slaapbank, koelkast.


Internet



  • Beschikbaar in alle kamers: Gratis WiFi

  • Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi


Parkeren


Gratis offsite parkeerplaatsen


Uw hotelkamer


Gemeubileerd balkon Telefoon Koelkast Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Alleen douche Bureau Kluisje op de kamer (toeslag) Televisie Slaapbank Satellietzenders Gratis WiFi


Eetgelegenheden


Labranda Hotel Bahia de Lobos heeft een restaurant waar alleen ontbijt en diner wordt geserveerd.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Bahia de Lobos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail