Castillo Beach Afbeelding Castillo Beach
Castillo Beach ***
Bestemming: Vakantie Fuerteventura - Caleta de Fuste

Castillo Beach

***


Castillo Beach


Dit hoog gelegen appartementencomplex heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De appartementen van Castillo Beach zijn gebouwd in een typische Canarische stijl. U kunt hier lekker de zon en gezelligheid opzoeken aan het zwembad, of op uw eigen terras van de rust en privacy genieten. Deze accommodatie is geschikt voor iedereen: families, stellen, groepen vrienden en golfers zullen zich hier uitstekend gaan vermaken. En dit allemaal tegen een heel aantrekkelijke prijs.


Voor de kinderen


babybedje en speeltuin (Speeltuin)


Verzorging


logies, Halfpension of All inclusive


Praktisch


minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn


Ligging


Het hotel Castillo Beach ligt in Caleta de Fuste op ongeveer 1 km afstand van Caleta De Fuste, een publiek zandstrand. Dit is te voet en met de bus/auto bereikbaar. Puerto Del Rosario ligt op ongeveer 13 km afstand. Bars en restaurants evenals een discotheek bereikt u binnen een paar minuten te voet. Een supermarkt evenals verdere winkelmogelijkheden liggen binnen een straal van ongeveer 500 m. De afstand naar het vliegveld is ongeveer 8 km.


Faciliteiten


gratis WiFi in openbare ruimte en receptie


Faciliteiten - Tegen betaling


kledingwasservice en internethoek


USPs


Prima prijs/kwaliteit verhouding, Eenvoudig maar netjes ingericht, Gemoedelijk complex voor iedereen, Gebouwd in Canarische stijl, Rustig gelegen en Prijstopper


Zwembaden


3 buitenbaden, ligbedden en parasols, zonneterras en kinderbad buiten


Wellness - Tegen betaling


sauna en massage


Sport & Activiteiten


voetbal, fitnessfaciliteiten en multisportterrein






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Castillo Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail