Leren duiken in Puerto del Carmen Afbeelding Leren duiken in Puerto del Carmen
Leren duiken in Puerto del Carmen ***
Bestemming: Duikvakantie Canarische Eilanden Lanzarote - Leren duiken op Lanzarote

Leren duiken in Puerto del Carmen

***

Leren duiken op Lanzarote!

De PADI Open Water Diver cursus is de meest populaire duikcursus in de wereld! U zult de grondbeginselen van het duiken, waaronder theorie en duikvaardigheden leren en een aantal geweldige duiken te maken. Uiteraard extra aantrekkelijk om dit in de prachtige omgeving van Puerto del Carmen op Lanzarote te doen! Met de PADI Open Water Diver-licentie kun je wereldwijd terecht en overal gaan duiken met een gecertificeerd maatje.

De PADI Open Water Diver cursus duurt 4-5 halve dagen. Gedurende de open water duiken zult u tot max. 18m diepte gaan.

Cursus Overzicht

 • Zwembadsessies om de basis duikvaardigheden te leren
 • Duiktheorie met behulp van dvds en handboeken of online
 • Vier duiken in de zee nabij het duikcentrum

Open Water duikcursus

De PADI Open Water Diver cursus is de meest populaire duikcursus in de wereld! U zult de grondbeginselen van het duiken, waaronder theorie en duikvaardigheden leren en een aantal geweldige duiken te maken. Uiteraard extra aantrekkelijk om dit in de prachtige omgeving van Puerta del Carmen op Lanzarote te doen! Met de PADI Open Water Diver-licentie kun je wereldwijd terecht en overal gaan duiken met een gecertificeerd maatje. De PADI Open Water Diver cursus duurt 4 dagen. Gedurende de open water duiken zult u tot max. 18m diepte gaan.

Voordat u begint

Iedereen die in goede gezondheid is en redelijk fit en zich comfortabel in het water voelt, kan deelnemen aan de PADI Open Water Diver cursus (minimum leeftijd 10 jaar)

Cursus Overzicht

 • Zwembadsessies om de basis duikvaardigheden te leren
 • Duiktheorie met behulp van dvds en handboeken of online
 • Vier duiken in de zee nabij het duikcentrum
 • Wij werken samen met het duikcentrum Safari Diving in Puerta del Carmen.

Duikschool Safari Diving

Safari Diving is een duikcentrum toegewijd aan een hoog niveau van duik-veiligheid en kwalitatief hoogstaande opleidingen. Het duikteam spreekt vele talen waaronder: Engels, Duits en Spaans. Safari Diving bevindt zich in Puerto del Carmen, het belangrijkste toeristencentrum op Lanzarote. Het duikcentrum ligt op een klein zandstrand, Playa Chica genaamd, vlak naast de pier op ca. Vanuit het duikcentrum heeft u toegang tot de beste duikplekken die het eiland te bieden heeft. De baai is beschermd door uitstekende rotspartijen aan beide kanten en is hierdoor zeer geschikt voor beginners en ook voor de meer ervaren duiker met gevarieerde en interessante duikplekken.

8-daagse vliegreis inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam - Lanzarote
 • Luchthaventransfers
 • 7 overnachtingen in een 2-persoonskamer of studio o.b.v. logies in een appartement in de buurt van de duikschool in Puerto del Carmen
 • PADI Open Water duikcursus (4-5 halve dagen)
 • Inclusief duikuitrusting en certificaatkosten
 • Verplichte duikverzekering

Exclusief

 • Eenmalig Calamiteitenfonds, per 9 deelnemers (2,50)
 • Reserveringskosten, eenmalig (28,-)
 • Eventuele verzekeringen
 • Eventuele upgrades verzorging naar Logies ontbijt/halfpension
 • Ruimbagage
 • Lesboek en logboek voor de duikcursus. Lesboek: 38,- of lesboek + logboek 57,- (ter plaatse te betalen)

Uw accommodatie

Als dit hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij u een vergelijkbaar goed gewaardeerd alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bellevue Aquarius

Deze accommodatie ligt aan de rand van het centrum van Puerto del Carmen, een bekende toeristische badplaats op Lanzarote. Vanuit dit complex kunt u genieten van alle mogelijkheden die deze omgeving te bieden heeft. Bellevue Aquarius is gelegen op een heuvel waardoor u een prachtig uitzicht heeft over zee.

Ligging

 • Stands op ca. 1km
 • Centrum op ca. 800m
 • Bushalte ca. 500m
 • Duikcentrum ca. 750m

Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Leren duiken in Puerto del Carmen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail