Duikvakantie Costa Volcan incl 10 duiken Afbeelding Duikvakantie Costa Volcan incl 10 duiken
Duikvakantie Costa Volcan incl 10 duiken **
Bestemming: Duikvakantie Canarische Eilanden Lanzarote - Duiken Puerto del Carmen Lanzarote

Duikvakantie Costa Volcan incl 10 duiken

**

8-daagse duikvakantie Costa Volcan incl. 10 duiken

Puerto del Carmen is een zeer geschikte uitvalsbasis voor een heerlijke duikvakantie op Lanzarote. Combineer een ontspannen verblijf op dit sfeervolle eiland met een duikpakket van 10 duiken (2 duiken per dag) en geniet van zon, zee en fijne duiken.

Uw Accommodatie in Puerto Del Carmen

U verblijft 7 nachten in Costa Volcan appartementen of, indien Costa Volcan niet meer beschikbaar is, in een vergelijkbare accommodatie in Puerto del Carmen en in de omgeving van de duikschool.

Costa Volcan

Costa Volcan is een eenvoudig appartementencomplex met nette appartementen en een centrale ligging in Puerto del Carmen. Het levendige centrum van Puerto del Carmen ligt zowat om de hoek. Hier kunt u winkelen, een lekker hapje eten of een drankje nuttigen in een van de gezellige bars. Geniet na een duikdag van de zon bij het zwembad of op het nabij gelegen strand van Playa Grande of Playa Chica. De duikschool ligt op loopafstand van Costa Volcan (ca. 500 m).

Ligging

Costa Volcan heeft een centrale ligging in het levendige Puerto del Carmen. Het centrum ligt op ca. 100m afstand en het strand op ca. 300m. De duikschool ligt op ca. 500m afstand van het appartementencomplex.

Faciliteiten

Receptie, internethoek (tegen betaling), WiFi in openbare ruimte (tegen betaling), bar, buitenbad, kinderbad, zonneterras met ligbedden, massage en sauna (tegen betaling), biljart en fietsverhuur (tegen betaling)

Appartementen

De 2-kamerappartementen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met telefoon, tv en kluisje (tegen betaling), kitchenette met oven, keramische kookplaat (2 zones), koelkast, broodrooster en koffiezetapparaat, badkamer met bad, wastafel en toilet, balkon of terras met zitje. De woon-/slaapkamer heeft 2 1-persoons sofabedden. De aparte slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden. De appartementen zijn geschikt voor 1-4 personen.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies.

Deze 8-daagse duikreis Lanzarote is inclusief

  • Retourvlucht naar Lanzarote vanuit Amsterdam, Eindhoven of Eelde.
  • Transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en v.v.
  • 7 overnachtingen in een 2-kamerappartement
  • Verzorging op basis van logies
  • Duikpakket van 10 duiken inclusief fles, lucht en lood

Exclusief/Bijkomende kosten

  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Toeslag upgrade appartement of verzorging (ontbijt, halfpension, all inclusive)
  • Ruimbagage, afhankelijk van gewicht en luchtvaartmaatschappij
  • Verplichte duikverzekering

Duiken op Lanzarote

Het duiken op Lanzarote is het hele jaar door mogelijk. De Atlantische oceaan is nog altijd heel schoon en helder met goed zicht onderwater. Door de jaren heen heeft het lava onderwater verschillende riffen gevormd. Met een huisrif voor de deur en verschillende grotten is er een grote verscheidenheid aan duikplekken geschikt voor alle niveaus. Er zijn ook veel grote vissen zoals bijvoorbeeld tandbaars, tonijn, barracuda, engelhaai, murenen, octopus en roggen. Er zijn ook zeepaardjes in de baai en op verschillende andere duikplekken. Sommige maanden is het mogelijk om dolfijnen en walvissen te zien. Dicht bij het duikcentrum is een onderwaterpark dat een aantal wrakken bevat.

Het duikcenter

Safari Diving is een duikcentrum toegewijd aan een hoog niveau van duik-veiligheid en kwalitatief hoogstaande opleidingen. Safari Diving verwelkomt duikers van alle kwalificaties en niveaus, gehandicapte duikers, niet-duikers en kinderen. Het duikteam spreekt vele talen waaronder: Engels, Duits en Spaans.

Locatie Safari Diving

Safari Diving bevindt zich in Puerto del Carmen, het belangrijkste toeristencentrum op Lanzarote. Het duikcentrum ligt op een klein zandstrand, Playa Chica genaamd, vlak naast de pier op ca. 15 minuten afstand van de accommodatie. Vanuit het duikcentrum heeft u toegang tot de beste duikplekken die het eiland te bieden heeft. Safari Diving biedt kantduiken en een aantal bootduiken, waarbij het nooit langer dan 10 minuten varen is tot de duikplek.

De baai is beschermd door uitstekende rotspartijen aan beide kanten en is hierdoor zeer geschikt voor beginners en ook voor de meer ervaren duiker met gevarieerde en interessante duikplekken. Het zandstrand en het snorkelen zijn geweldig voor de niet-duikers en bieden veel plezier voor de hele familie. Het duikcentrum is handig gesitueerd voor cafes, winkels, sport-faciliteiten en accommodaties.

Voldoende gekwalificeerde duikers kunnen de hele dag door met een buddy duiken, terwijl er tenminste 3 keer per dag zonder extra kosten duiken met een gids verzorgd worden. Begeleide snorkelexcursies en lessen zijn ook dagelijks beschikbaar voor niet-duikers en kinderen.

Voorbeelden van enkele mooie duikspots:

Kantduiken

Rode koraal 30m, De Hole 30m, De Kathedraal 30m, Rode koraal 30m

Bootduiken

Punta Ti?osa, Zwarte Strand, Richies Rif, Quiquere wrakken

Dagelijks bootduiken zonder extra prijs!

De kade ligt naast de deur van waaruit de boot vertrekt voor dagelijkse bootduiken, waarvoor Safari Diving u niets extra in rekening brengt. Ook voor de nachtduiken rekenen zij u niets extras. Safari Diving verwelkomt duikers van alle duikorganisaties, inclusief: NOB, PADI, SSI, BSAC, NAUI en CMAS.

Boot en/of nachtduiken worden zonder toeslag aangeboden!

Tarieven/Extras Safari Diving

  • Duikverzekering: 5,- per dag of 12,50 per week
  • Toeslag duikpakket 10 duiken incl. huuruitrusting 100,- (vooraf bij boeking bijboeken)

Vluchten

De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Eelde, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum of accommodatie. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Duikvakantie Costa Volcan incl 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail